Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kylien ja matkailuyrittäjien treffit

11.2.2019 18:0020:00

Kylien ja matkailuyrittäjien treffit on tarkoitettu matkailusta kiinnostuneille kylätoimijoille, yhdistyksille, yrittäjille ja myös yksittäisille asukkaille sekä tietenkin matkailuyrittäjille. Kylissä on olemassa monenlaista aitoa, paikallista ja erityistä, mikä voi kiinnostaa matkailijoita ja matkailuyrittäjiä: tapahtumia, toimintaa kylätaloilla, pieniä museoita, tuttua lähi-luontoa. Meille tuttu ja arkinen asia, voi olla matkailijalle unohtumaton elämys. Matkailuyrittäjät ja kylien toimijat, lähtekäämme yhteistyöhön! Illan aikana tutustumme toisiimme sekä keskustelemme, kuinka kylien mahdollisuuksia saataisiin matkailijoiden käyttöön!

Innostavia alustuksia:

  • Hämeen matkailun painotukset ja kylien mahdollisuudet Miten voi saada myös yksittäisiä matkailijoita kylään? Outi Mertamo (Hämeen ammattikorkeakoulu)
  • Mitkä ovat avainasioita pienille toimijoille lähdettäessä yhteistyöhön matkanjärjestäjien kanssa? Virpi Juutinen (Vekka Tours)
  • Matkailun kehittämismahdollisuuksia Ypäjänkylällä Veli-Tapio Kangasluoma (Ypäjänkylän kyläyhdistys)
  • Kokemuksia air bnb majoituksesta pihamökissä Turengissa Leena Joutsenniemi (Janakkalan kunta)
  • Kokemuksia Kotiseutumuseoiden elävöittämisestä Johanna Henttinen (Leader-Linnaseutu)

Avoimet kylät 8.6.2019 -päivälle kaksi kyläretkeä – haetaan kohteita

 

Treffit järjestää Omalta kylältä Hämeessä / Hämeen Kylät ry Lisätietoja ja mielellään voit kertoa etukäteen tulostasi tarjoilun vuoksi. Elina Leppänen 0400 944 868 kylaasiamieshame@gmail.com

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
11.2.2019
Aika:
18:00 – 20:00
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Sajaniemen Taidemäki
Sajatie 413
Loppi, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.loppi.fi