Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Launosten joulupolku

30.11.2019 11:0015:00

| Ilmainen

Wanhojen talojen avoimet ovet
Jouluohjelmaa
Ulkoilua kulttuurimaisemissa
Myynnissä herkkuja ja joululahjoja

Neljättä kertaa järjestettävässä Launosten joulupolussa pääsee lauantaina 30.11. klo 11-15 tutustumaan yli 100 -vuotiaisiin taloihin. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisäksi kohteissa on musiikkiesityksiä, historiatietoa ja monenlaista ohjelmaa niin aikuisille kuin lapsille. Reitin varrella on monenlaisia eläimiä, mm. Launosten kartanon lehmiä, hevosia ja lampaita. Reitin varrella on myös myynnissä herkkuja. Osa kohteista tarjoaa maksutta glögiä ja pipareita. Työväentalolla on joulumyyjäiset tapahtuman ajan.

Launosten kylä Lopella sijaitsee 10 kilometrin päässä Riihimäeltä.
Launosten joulupolun reitti kulkee suurimmalta osin kylän valtakunnallisesti arvokkaissa kulttuurimaisemissa. Alueella on ollut asutusta rautakaudesta alkaen ja kylässä on kaksi isoa kartanoaluetta sekä paljon yli 100-vuotiaita taloja.

Kunnanjohtaja Mikko Salmela avaa joulupolun työväentalolla klo 11. Eri kohteiden ohjelmista tulee tarkempaa tietoa facebook-sivuille lähempänä tapahtumaa.

Joulupolulla kuljetaan kävellen, joten mukaan kannattaa varata hyvät ulkoiluvarusteet ja –kengät. Mikäli haluaa kiertää koko alueen, matkaan kannattaa lähteä liikkeelle heti klo 11. Reittiä voi kiertää haluamassaan järjestyksessä.

Parkkipaikkana toimii Launosten koulun piha (Kartanontie 8) sekä Launosten kartanon (Pehtoorintie 18) pelto Vähikkäläntien varrella. joissa partiolaiset/kartanon väki jakavat joulupolun karttoja ja opastavat joulupolun reitille.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.11.2019
Aika:
11:00 – 15:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/492549668262551/

Tapahtumapaikka

Launonen
LAUNONEN, 12540 Suomi + Google Map