Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Läyliäisten joulunavaustapahtuma

23.11.2018 14:0020:00

Jouluun virittäytyminen alkaa Läyliäisten joulunavaustapahtumassa

  • Joulukahvitilaisuus klo 14-16
  • Myyjäiset klo 16-20

Perjantaina 23.11. avataan joulunalusaika Läyliäisissä. Ensin kello 14 alkaen kokoonnutaan Seuralaan Maa- ja kotitalousseuran järjestämään perinteiseen joulukahvitilaisuuteen. Tämän jälkeen kello 16-20 tarjolla on Joulun taikaa tien toisella puolella, yrittäjien järjestämässä myyjäistempauksessa. Kyläyhdistys sytyttää illan aikana myös jouluvalot kylän raitille, ulkotulia unohtamatta.

Tänä vuonna Seuralan joulukahvitilaisuudessa on mukana Ortofixin edustaja kertomassa tuki- ja liikuntaelinvammoista kärsivien apuvälineistä. Perinteisesti myös Läyliäisten ensi vuoden seinäkalenteri julkaistaan kahvitilaisuudessa, ja kalenterin myynti alkaa.

Seuralaa vastapäätä paikalliset yrittäjät järjestävät joulunavauksen samana iltana kello 16 alkaen. Valtakukka ja Ritvan Lahjapaja sekä Ritun Salonki ja Hierontafunktio ovat avoinna jouluisine tarjouksineen ja yllätyksineen. Tarjolla on mm. glögiä, kahvia, karkkeja ja pusuja sekä arvausta ja arvontaa.

Tämän lisäksi piha-alueen myyntikojuista löytyy monenmoista jouluista ostettavaa ja muutakin kotiinvietävää. Mukana ovat mm. tutut paikalliset Mikkolan Suoramyynti leivonnaisineen ja juureksineen, Katajamaa hilloineen ja majoneeseineen, Hirvenojan tila härkäpaputuotteineen sekä hieman kauempaa Akanpaja saippuoineen ja pihkatuotteineen sekä TervoDesign koirille tarkoitettuine kierrätystuotteineen.

Joulupukkikin on luvannut poiketa paikalla kello 17-18, tule sinäkin!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
23.11.2018
Aika:
14:00 – 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Läyliäisten Seurala
Läyliäistenraitti 106
Loppi, Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://sites.google.com/site/seurala/