Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LOPEN AVOIN FRISBEEGOLF KUNNANMESTARUUSKILPAILU LOPPI DISCGOLFPARK RADALLA

27.9. 12:0017:00

LOPEN AVOIN FRISBEEGOLF KUNNANMESTARUUSKILPAILU LOPPI DISCGOLFPARK RADALLA SUNNUNTAINA 27.9. KLO 12-

SARJAT:

  • Lapset (7-11v. tytöt ja pojat) 1 heittokierros, 9 väylää (vanha rata). Osallistujia tulee olla vähintään neljä, jotta sarja toteutuu. Tuotepalkinnot 3 parhaalle.
  • Juniorit (12-17v. tytöt ja pojat) 1 heittokierros (uusi rata) + 9 väylää (vanha rata) finaali. Osallistujia tulee olla vähintään neljä, jotta sarja toteutuu. Sarjan paras palkitaan (heittokierroksen yhteenlaskettu tulos)
  • Avoin (naiset ja miehet) 1 heittokierros (uusi rata) + 9 väylää (vanha rata) finaali. Palkitaan sarjan paras (heittokierroksen yhteenlaskettu tulos).
  • Seniorisarja, 1 heittokierros (uusi rata) + 9 väylää (vanha rata) finaali. Sarjassa ikäraja on +50v. Sarjan paras palkitaan (heittokierroksen yhteenlaskettu tulos).
  • Kierrosten välissä pidetään 30min tauko. Kilpailupaikalla palvelee puffetti.

Kilpailut ovat kaikille avoimet eli ulkopaikkakuntalaiset ovat myös tervetulleita mukaan. Lisäksi juniori-, avoin-, ja seniorisarjassa kilpailevat loppilaiset voivat osallistua kisailemaan Lopen kunnanmestaruudesta. Voittaja määräytyy yhden uuden heittokierroksen ja yhden vanhan heittokierroksen yhteenlasketun tuloksen mukaan. Lopen kunnanmestaruudessa palkintona on kiertopalkinto, johon voittaja saa nimensä.

Ennakkoilmoittautumiset ke 23.9. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro osallistujan nimi, sarja, paikkakunta ja yhteystiedot. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Mira Sydänmaa 040 330 6033 tai mira.sydanmaa@loppi.fi

Pelaajat osallistuvat turnaukseen omalla vastuulla (omat vakuutukset). Pelaaja kokous alkaa klo 11.45.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
27.9.
Aika:
12:00 – 17:00