Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lopen Yrittäjien Markkinatori

8.6.2019 09:0014:00

Lopen kesätorikauden tänä vuonna avaa Yrittäjien markkinatori.

Perinteisen markkinatarjonnan oheen toivotaan myös loppilaisia yrityksiä ja yhdistyksiä mukaan, esittelemään palveluitaan ja myös myymään tuotteitaan. Toripaikkavaraukset Pasi Tarkkalalta, pasi.tarkkala@lin-car.fi tai 010 841 3401.
Loppilaisille yrityksille on varattu oma alue. Pääyhteistyökumppanina on Lopen Lehti.

Toritapahtumassa yleisöä viihdyttää musiikkitaiteilija Seppo Lankinen. Kunnan Pojat Timo Aallon johdolla ovat lupautuneet esiintymislavalle.

Estradi on avoin myös pienille yritysesittelyille, musisoinnille ym. Jos tällaiseen on halua, kannattaa olla etukäteen yhteydessä. Luvassa on ainakin Lopen vanhimpien yritysten esittelyjä – onhan nyt Lopen Apteekin 120 vuotisjuhlavuosi, H. G. Paloheimo Oy täyttää 130 vuotta ja Vilho Leino Oy:lläkin on jo korkea mittarilukema. Lisäksi esittäytymässä on myös tuore loppilaisyritys Järki-Saneeraus Oy Silmänkannosta. Myös Lopen kunta on omalla teltallaan mukana.

Samana päivänä on myös kirjastossa avointen ovien toimintapäivä.

Lopen kunta järjestää opastetut kiertoajelut Lopen kylissä klo 10 ja klo 12.30. Kierros kestää 2 tuntia. Lähtö Viertotie 1 edestä, 60 ensimmäistä/kierros mahtuu mukaan. Lisäksi Lopen uusien markkinointivideoiden ensiesitys tasatunnein klo 10-13 Kuntalassa. Lisäksi vanhoja Loppi-filmejä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.6.2019
Aika:
09:00 – 14:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Lopen Yrittäjät ry

Tapahtumapaikka

Lopen tori
Kauppatie 6
Loppi, 12700 Suomi
+ Google Map