Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Poronpolku

29.9.2019 08:00

Poronpolku polveilee järvien ja lampien välissä pitkin metsäisiä harjuja, poikkeaa välillä suolle ja kiipeää joskus kalliollekin. Soilla kengät eivät kastu, sillä siellä kuljetaan pitkospuita pitkin ja jyrkimmissä rinteissä portaat helpottaa kulkua. Pidemmillä reiteillä erikoisuutena on Marskin salmen ylitys kapulalossilla tai soutuveneellä (vain tapahtumapäivänä).

Osallistumismaksu maksetaan tapahtumapäivänä lähtöpisteessä ja se oikeuttaa reitin kiertämisen lisäksi pysäköintiin, bussikuljetukseen reitin varrelle, kunniakirjaan ja saunaan. Tapahtuman järjestäjällä ei ole osallistujille vakuutuksia, joten osallistujat osallistuvat tapahtumaan omalla vastuulla. Huolehdithan siis itse oman vakuutusturvasi kuntoon.

Reittejä on valittavana neljä, 3, 11, 16, 22 ja 28 km mittaisia. Matkan varrella voi tutustua Suomen Marsalkka Mannerheimin metsästysmajaan, kenttävartioasema Sisuun sekä Pirunlinnan kalliomuodostelmiin. Tapahtumakeskus sijaitsee Räysäkälän ilmailukeskuksessa osoitteessa Räyskäläntie 311. Tapahtumakeskuksesta on ilmainen bussikuljetus reiteille. Neljän pisimmän reitin kulkijat ylittävät Marskin salmen joko kapulalossilla tai soutuveneellä. Upeimmat maastot ovat 22 ja 28 km:n reiteillä. Matkan varrella on huoltopisteitä, joista voi ostaa syötävää ja juotavaa.

Poronpolku sopii vauvasta vaariin. Pirunlinnassa sijaitsee maahisten, menninkäisten ja peikkojen valtakunta. Kaikki reitit kulkevat Pirunlinnan kautta. Hämeen luontokeskus esittelee omalla toimintapisteellään toimintaansa sekä heidän pisteellään on myös pieniä tehtävärasteja lapsiperheille. Hyvällä onnella voit nähdä vaikka Otso Karhun tai Jalo Jäniksenkin. Pirjetan Partiolaiset paistavat muurinpohjalettuja Kaartjärven rannalla.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
29.9.2019
Aika:
08:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://poronpolku.fi/

Tapahtumapaikka

Räyskälän ilmailukeskus
Räyskäläntie 311
Räyskälä, 12820 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
020 7438 810
Kotisivu:
http://www.rayskala.fi/