Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Solos & Duos 2 -konsertti

22.7.2020 19:0020:00

| 10€

Tango del norte / Sami Pirttilahti ja Ville Westergård.

Tango del norte tekee duokonserttikiertueen, jonka ohjelmassa on argentiinalaista tangoa ja eteläamerikkalaista folklorea. Kiertueella kuullaan tuttujen ja tuntemattomampien tangosävelmien ohessa mm. argentiinalaisen modernin tangosäveltäjän, Alejandro Schwarzin, Tango del nortelle säveltämä sarja argentiinalaisia tansseja, ensimmäistä kertaa maailmassa.

Tango del norte on vuonna 2011 perustettu argentiinalaiseen tangomusiikkiin erikoistunut yhtye, joka on vakiinnuttanut paikkansa Suomen eturivin tangoyhtyeenä ja konsertoinut ympäri maata niin konserttisaleissa kuin festivaalilavoillakin. Euroopassa Tango del norte on ehtinyt esiintyä Espanjassa ja Poznanin Tangofestivaalilla, Puolassa. Tällä hetkellä Tango del norte yhdistelee musiikissaan ainutlaatuisella tavalla eri musiikkityylejä, luoden uudenlaisia versioita pääasiassa eteläamerikkalaisesta tango- ja folkloremusiikista. Tango del norte on tehnyt yhteistyötä myös useiden kansainvälisten huippulaulajien, kuten Martin Alvaradon, Romina Biancon, Angelika Klasin ja Sandra Lunan kanssa. Kesällä 2016 Tango del norte julkaisi ensimmäisen CD-levynsä ”Raíces de pasión”, yhdessä argentiinalaisen laulajan, Romina Biancon, kanssa ja kesällä 2018 julkaistiin duolevy, ”Solos & Duos”.

Konsertti on väliajaton, kestoltaan noin tunnin kokonaisuus, jossa yhdistyy eteläamerikkalainen kansanmusiikki ja argentiinalainen tango.  Pääsymaksu 10 €. Järjestelyissä mukana kunnan kulttuuritoimi.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22.7.2020
Aika:
19:00 – 20:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Fallesmanni-sali, Lopen kirjasto
Kauppatie 3
Loppi, 12700 Suomi
+ Google Map