Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tanssikimara!

18.5.2019 15:00

| 7€ – 15€

Etelä-Hämeen Tanssiopiston oppilaat esiintyvät Lopen Elmolassa järjestettävässä Tanssikimarassa lauantaina 18.5. klo 15 ja 19. Kummassakin näytöksessä esiintyy yli 150 tanssivaa lasta ja nuorta sekä aikuisia tanssin harrastajia. Vierailevana tähtenä nähdään Pähkinänsärkijä -baletissa kummisedän ja venäläisen tanssin roolissa hurmannut Oskari Turpeinen.

Lopen Elmolaan rakennetaan nouseva katsomo tilaisuutta varten. Järjestelyissä onkin aktiivisesti mukana kunnan kulttuuritoimi. Ohjelmassa nähdään myös videokarsinnasta kesäkuun Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalille valittu Lumivalssi Pähkinänsärkijä -baletista.

Tanssikimarassa pääsevät vauhtiin balettiryhmien lisäksi nykytanssin- ja lastentanssin ryhmät sekä aikuisbalettilaisia! Esiintyjinä loppilaisten ryhmien lisäksi riihimäkeläisiä ryhmiä ja osa tanssijoista saapuu Hausjärveltä ja Kärkölästä asti tapahtumaan. Liput ovelta 7 ja 15 € käteismaksulla. Tapahtuman tuotto kerätään tanssinopetuksen järjestämisen tukemiseen. Tapahtumassa palvelee myös Lopen jäätelökioski!

Esitykset liikuntahalli Elmolassa klo 15 ja 19. Liput 7 € lapset ja 15 € aikuiset (käteismaksu).

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
18.5.2019
Aika:
15:00
Hinta:
7€ – 15€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Elmola
Opintie 2-4
loppi, 12700
+ Google Map