Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Verkkokoulutus: Projektinhallinnan alkeet ja työkalun käyttöönotto

30.11.2017 14:0015:30

| Ilmainen

Projektinhallinta.info järjestää 30. 11. 2017 projektinhallinta verkkokoulutuksen. Tapahtuma on kaikille osallistujille ilmainen, mutta eniten siitä hyötyvät opettajat, yrittäjät sekä hallinnollisissa tehtävissä työskentelevät.

Aikataulu:

14.00 Työkalun käyttöönotto

14.15 Perusominaisuuksiin tutustuminen

14.45 Työkalun lisäominaisuudet ja räätälöinti omiin tarpeisiin

15.15  Kysymykset työkaluun liittyen – Asiantuntija vastaa

Dapulse -projektinhallintatyökalu on useiden suurten ja pienten yritysten käytössä ympäri maailman. Projektinhallintatyökalu on käytössä myös SEOSEON Digimarkkinointitoimistolla, jossa olemme todenneet sen nopeuttavan projektien seuraamista sekä säästävän merkittävästi raportointiin kuluvaa aikaa.

Työkalu helpottaa siis erityisesti projektien hallitsemista, mutta myös yrityksen sisäistä viestintää. Dapulsea voi käyttää myös apuna myynnin seuraamisessa ja sen monipuolisuuden vuoksi se on muokattavissa jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Varaa siis kalenteristasi aikaa noin puolitoista tuntia ja tule mukaan kuulemaan lisää tästä uudesta projektinhallintatyökalusta. Koulutus alkaa kello 14.00 ja se järjestetään YouTube -videopalvelun välityksellä suorana lähetyksenä. Koulutukseen pääset ilmoittautumaan tästä.

Lisätietoa koulutuksesta löydät täältä ja Projektinhallinta etusivulta voit ottaa Dapulsen käyttöösi jo nyt, ennen koulutuksen alkua.

Koulutuksen vetäjänä toimii SEOSEON Digitoimiston Joonas Jukkara.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.11.2017
Aika:
14:00 – 15:30
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
http://projektinhallinta.info/

Järjestäjä

Projektinhallinta Infi
Sähköposti:
info@projektinhallinta.info
Kotisivu:
projektinhallinta.info

Tapahtumapaikka

Youtube videopalvelu
Suomi + Google Map