Avoimet työpaikat Tekniset palvelut

Tarkastusinsinöörin virka

Lopen kunnan tekninen toimi hakee tarkastusinsinööriä. Tarkastusinsinöörin tehtäviin kuuluu teknisen- ja lupalautakunnan tarkastus-, valvonta- ja valmistelutehtäviä sekä vastata omalta osaltaan kunnan kiinteistöjen rakentamis- ja korjaushankkeista. Lisäksi hän toimii yhdyshenkilönä yksityistieasioissa ja hoitaa niihin liittyvän toimitusjaoston sihteerin tehtävät. Tarkastusinsinööri toimii myös rakennustarkastajan sijaisena sekä kunnan työsuojelupäällikkönä.

Hakijoilta edellytetään vähintään ammattikorkeakoulussa tai teknisessä opistossa suoritettua rakennusinsinöörin tutkintoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös tietotekniikan hyvää hallintaa, yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä, palvelualttiutta sekä aktiivisuutta oman tehtäväalueen, yhteistyön ja oman asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Virkasuhteen palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Viran tehtäväkohtainen palkka on 3.004,13€/kk. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 14.2.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Timo Rahikainen, 040 330 6040 tai rakennustarkastaja Juhani Vähämäki, 050 376 1163. Sähköposti etunimi.sukunimi@loppi.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.