Alakoulut Koulut Sivistyspalvelut Varhaiskasvatus

Tiedote koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan osallistuvien oppilaiden huoltajille 14.3.2020

 

Kyselyistä johtuen tiedotamme koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksuun liittyvistä ohjeistuksista poikkeusolosuhteiden vuoksi.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakasmaksut määräytyvät sivistyslautakunnan hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti. Maksu voidaan periä jokaiselta sellaiselta kuukaudelta, jolloin lapsi osallistuu aamu- tai iltapäivätoimintaan (Perusopetuslaki 48 f § 19.2.2016/127).

Jos oppilas on sairauden vuoksi pois yli 10 toimintapäivää kalenterikuukauden aikana, maksusta peritään vain puolet (lääkärintodistus). Jos oppilas on sairauden vuoksi pois kaikki kalenterikuukauden päivät, ei maksua peritä lainkaan (lääkärintodistus). Jos oppilas ei muusta syystä osallistu toimintaan koko kalenterikuukautena, maksuna peritään puolet kuukausimaksusta.

Poikkeusolosuhteista johtuen emme edellytä lääkärintodistuksen toimittamista 16.3.2020 – 29.5.2020 välisenä aikana. Huoltajan ilmoitus oppilaan poissaolosta aamu- ja iltapäivätoiminnasta sairauden vuoksi on riittävä.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.