Yleinen

Varaa paikkasi seudullisesta Parhaat palat 2022 -matkailuesitteestä

Riihimäen, Lopen, Janakkalan, Hausjärven ja Hattulan seudun matkailu esitellään näyttävänä ja tyylikkäänä Parhaat Palat -esitteenä vuosittain. Matkailuesite ilmestyy tammikuussa 2022 ja se on laajuudeltaan n. 60 sivua. Mukana on mm. nähtävyyksiä, tapahtumia, aktiviteetteja, ostospaikkoja, kahvila-, ravintola ja majoituskohteita. Yleisen matkailuinfon lisäksi esitteeseen tarjotaan näkyvyyttä alan toimijoille kunnittain jaoteltuna. Esitteen painos on 30 000 kpl ja sitä on jaossa seudun matkailukohteissa ympäri vuoden. Lisäksi esite toimii seudullisen yhteistyön markkinointityökaluna Matka-messuilla, tapahtumissa jne.

Lopen alueen matkailutoimijoille näkyvyys veloituksetta! Näkyvyyden varaaminen 15.11.2021 mennessä Riihimäen Messut Oy kautta. Ota yhteyttä sähköpostitse: Pauliina Lindgren (pauliina.lindgren(at)riihimaenmessut.fi).

Näkyvyys pitää sisällään yrityksen nimi (otsikko), yhteystiedot, lyhyen kuvaustekstin ja kuvan. Nähtävyyskohteet, ravintolat, kahvilat ja ostospaikat voivat lisätä myös aukioloajat. Tekstin maksimipituus 1/2 sivun näkyvyydessä 800 merkkiä. Kokosivun näkyvyydessä 1100 merkkiä. Otsikko, teksti, aukioloajat ja yhteystiedot sekä painokelpoinen kuva alkuperäisenä kuvatiedostona (ei liitettynä word-tiedostoon) Kuvien määrä 1/2 sivua 1-2 kpl ja kokosivun näkyvyyteen 1-4 kpl*. Julkaisija pidättää oikeuden muokata ja lyhentää tekstiä tarpeen mukaan.

Aineiston toimitus 29.11.2021 mennessä MAK-Medialle sähköpostitse (matkailuesite(at)makmedia.fi). Lähetä ilmoitusaineisto kopiona myös pauliina.lindgren(at)riihimaenmessut.fi.

Näkyvyyden toimitus ja taitto: MAK Media Oy. Yhteyshenkilö: Keijo Koskimies / p. 050 303 2462, keijo.koskimies(at)makmedia.fi

Materiaalia käytetään soveltuvilta osin myös tulevalla VisitRiihimäki -verkkosivustolla.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.