Avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Haemme Lopen kunnan varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 2.9.2019 tai sovitusti alkaen. Huomioimme myös syksyn 2019 aikana opinnoissaan kelpoisuuden saavuttavat hakijat.

Jos olet kiinnostunut laaja-alaisesta erityisopettajan tehtävästä varhaiskasvatuksen moninaisessa toimintakulttuurissa, jossa lähtökohtana on lapsen aito kohtaaminen ja todellinen läsnäolo – hae meille!

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja työskentelee Lopen kunnan alueella sijaitsevissa varhaiskasvatuksen yksiköissä. Lopen kunnan varhaiskasvatuksen erityisopettajat toimivat osana laajaa varhaiskasvatuksen yhteistyöverkostoa, työpiste sijaitsee Lopen kunnantalolla. Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa työntekijällä on myös itse mahdollisuus vaikuttaa työn rytmittämiseen sekä toimintatapoihin. Lopen varhaiskasvatuksessa pääset työskentelemään hyvässä, positiivisessa sekä kehitysmyönteisessä työyhteisössä ja – ilmapiirissä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 30 §:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi. Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtäväkohtainen palkka Lopen kunnassa on 2 807,64 € / kk.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Hakemuksen liitteeksi pyydämme tutkintotodistukset.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 4.8.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa 25.6.2019 – 5.7.2019 välisenä aikana varhaiskasvatuspäällikkö Marianna Kokko p. 040 3306015 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.