Avoimet työpaikat

Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme Lopen kuntaan kahta (2) varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 4.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Lisäksi toivomme sinun olevan kiinnostunut Lopen varhaiskasvatuksen painopisteenä olevan läsnäolopedagogiikan kehittämisestä ja koet lapsen positiivisen kohtaamisen olevan sinulle työssäsi ensisijainen asia. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen.

Varhaiskasvatuksen opettajien työyksikköinä ovat ensisijaisesti Läyliäisten päiväkoti Pellava ja Kirkonkylän alueen päiväkoti Satakieli. Varhaiskasvatuksen opettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,75 t/ vk).

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.  Hakemukset pyydämme toimittamaan 20.1.2019 klo 23.00 mennessä.

Lisätietoja osoitteesta  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/210076 tai Päiväkoti Pellavan johtaja Maija-Kaisa Koski p. 040 3306118 ja Päiväkoti Satakielen johtaja Susanna Grönberg p. 040 3306083. Lisätietoja voi kysyä myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

 


,


OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.