Elinkeinopalvelut Kulttuuri ja vapaa-aika Yleinen

Vuoden 2022 Loppi tutuksi on ilmestynyt

Loppi tutuksi –julkaisu on tarjonnut jo yli 50 vuoden ajan loppilaisille, vapaa-ajan asukkaille ja matkailijoille tuhdin paketin tietoa Lopen palveluista, tapahtumista ja kunnan ajankohtaisista asioista. Tämän vuoden esite on tullut juuri painosta ja on parastaikaa jakeluverkoissa.

Tänäkin vuonna lehden jakelun hoitaa Jakelujuniorit, joten se jaetaan niihin loppilaisiin kotitalouksiin, joilla ei ole mainoskieltoa. Jakelu suoritetaan viikon 18 aikana. Lehti jaetaan myös vapaa-ajan asukkaille kaupunkiosoitteisiin.

Jos Loppi tutuksi ei kolahda omaan postilaatikkoon, sen voi noutaa kirjaston esitetelineestä. Esitettä saa myöhemmin toukokuun aikana myös useista loppilaisista yrityksistä ja muista jakelupisteistä eri kylissä.

Tästä voit selailla lehden sähköistä versiota

Ensimmäinen Loppi tutuksi ilmestyi vuonna 1970 nimellä Matkailuesite ja palveluhakemisto ja se tehtiin kunnan julkaisemana. Lehden muoto ja ulkoasu on kehittynyt vuosien varrella pienestä esitteestä muhkeaksi lukupaketiksi.  Kaikki vanhat Loppi tutuksi –julkaisut löytyvät kirjaston Loppi –huoneesta.OLIKO SISÄLLÖSTÄ APUA?

Kyllä 0 Ei 0 Kyllä 0 Ei 0

Kommentit on suljettu.